Alpha Bank Sucursala ALBA IULIA

Alpha Bank Sucursala ALBA IULIA
Piata Iuliu Maniu, Bloc 280
Alba Iulia
Alba
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

In martie 1994 departamentul de banking al firmei si-a schimbat denumirea in "Alpha Credit Bank". La 11 aprilie 2000 fuziunea Bancii Ioniene a fost aprobata prin absorbtie de catre Alpha Credit Bank. Denumirea noii banci, rezultata in urma fuziunii, este Alpha Bank. Avand in prezent peste 2500 de angajati, Banca ofera o gama larga de servicii si produse atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice cat si pentru sectorul de corporate, printr-o larga retea de sucursale situate in Bucuresti si alte orase mari din tara.

 1. Alpha Housing - Prima Casa
 2. Carduri
 3. Retea ATM-uri
 4. Retea Unitati

Profil lung
ALPHA BANK ROMANIA a inregistrat o dezvoltare puternica si performante foarte bune. Succesul se datoreaza in principal avantajelor competitive. Credem in evolutie. Suntem optimisti. Vrem ca oamenii sa ajunga oricat de departe isi propun si suntem aici pentru a face ca aceste lucruri sa se intample. Chiar daca, aparent, lucram doar cu cifre si bani, ancorati fiind in rational, munca noastra inseamna si sa fim un catalizator pentru cei care isi doresc sa evolueze. Ne dorim sa mergem mai departe, impreuna cu ei. Totul porneste de la fixarea unui scop. Il atingem si apoi ne dorim mai mult.
Pentru ca tu sa poti merge mai departe, cream drumuri care nu existau. Pentru ca tu sa nu te opresti niciodata, distrugem limite ce pareau de nedepasit. In esenta, flexibilitatea este primul pas spre autoperfectionare. Este pasul spre evolutie. Nu incetam sa cautam solutii mai bune. In universul nostru, al serviciilor financiare, suntem atenti la tot ceea ce ne inconjoara si aceasta ne permite sa intuim ce urmeaza. Astfel, suntem capabili sa oferim solutii ce-i poarta pe clientii nostri cu un pas inaintea tuturor. Suntem transparenti si directi.
Noi credem ca intr-un parteneriat nu trebuie sa existe secrete. Credem in efortul comun pentru a gasi cea mai buna solutie. Pentru noi, sa le oferim clientilor nostri servicii financiare inseamna sa evoluam impreuna. Resursele si experienta ne permit sa ne intelegem mai bine clientii. Acestea sunt bazele oricarei evolutii. Prin Alpha Club prinzi toate oportunitatile. Doar pentru ca esti client Alpha Bank Romania poti profita de cele mai bune reduceri si facilitati.
Cuvinte cheie:
Bancă, Imprumuturi bancare, Credit pentru locuinta
Produse
credite, depozite, carduri, POS, Alpha Pensionar, Alpha Access, Alpha Connect, Alpha Explore, Alpha Student, Alpha Salary, Alpha Housing Refinance, Alpha Housing Standard, Ansambluri Rezidentiale, Alpha Depozitul pe plus, Depozitul Tu Decizi, Alpha Premier, Alpha Tax Protect, Alpha Avans, Alpha Dreams, Alpha Progressive, AlphaCard Visa Gold, AlphaCard Visa Credit, Alpha MasterCard Credit, Alpha MasterCard Co-branded, AlphaCard Enter More Visa, AlphaCard Enter Visa, Alpha IMMturism, Alpha Cash Collector
Servicii
internet banking, Alpha Click, Alpha Custom, transfer bancar
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Alpha Bank Sucursala ALBA IULIA apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Alpha Bank Sucursala ALBA IULIA!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter